divendres, 9 de març del 2007

I per acabar aquesta setmaneta, continuo pensant en quines dones son les que han influït i son importants en la meva vida. I la veritat és que podria dir molts noms coneguts o d’altres no tan coneguts, de persones que admiro, que em fan pensar.

Però el cert és que les dones que influeixen més a la meva vida son les que m’acompanyen dia rera dia, les que estan quan em capfico per qualsevol motiu, que em fan riure, les que m’ajuden a no caure, les que em sorprenen, les que aguanten els meus mals humors, les que m’acompanyen en això que en diem, viure.

La Irene amb el seu optimisme, la K amb el seu amor, la Núria B. amb la seva valentia, la Marta M. amb la seva generositat, la Muntsa amb la seva alegria, l’Asel·la amb la seva coherència, l’Elisenda amb la seva ironia, la Lluïsa amb la seva honestedat, la Sonja amb la intel·ligència que té, la Sandra amb la seva racionalitat, la Marta R. amb el seu bon humor, la Marta A. amb la seva iniciativa, la Rosa amb la seva constància, la Sara amb el seu sarcasme, la Mònica amb la seva professionalitat, la Martita amb la seva innocència, la Cristina C. amb la seva elegància, la Cristina Ll. amb el seu ímpetu, la Mary amb la seva bondat, la Teresa amb la seva senzillesa, l’Alícia amb el seu saber estar, la Vanessa amb la seva delicadesa i, com no, la meva Laura, la meva estimada germana amb el seu amor incondicional.
I m’ha estat molt difícil només dir un aspecte d’elles que admiro, totes s’assemblen i totes son diferents. I només puc dir.... Gràcies, moltes gràcies!!

Però,.... ja que avui sembla dia de donar gràcies, també he de comptar amb tots ells, amb tots els que també m’acompanyen, m’ajuden i em fan riure: el Ramon, el Xavi, el David, el Pau, el Joaquim, l'Antonio, el Roc, el Guillermo, el Yaros, el Juli i el Toni , el Dani, l’Hèctor, el Jaume, el Natxy, l’Oriol, el Max, l’altre Oriol, el Jordi, l'Oleguer, el Joan,.... i esclar, tu, el meu estimat "home perfecte-imperfecte", que tan lluny estàs i et sento ara mateix.

4 comentaris:

k ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
k ha dit...

L'has bordat!! M'he emocionat i tot!
Moltes gràcies a tu també, pots estar convençuda que tu també ets una dona especial i de ben segur que com a mínim tens dues coses de totes nosaltres el nostre amor i sobretot la nostra amistat.

Un petó enorme i gràcies de nou.

Anònim ha dit...

Un cop més... no sé què dir-te! Bé, si, gràcies! Que si tens la sort de tenir totes aquestes amigues (i amics) és perquè tu t'ho guanyes dia a dia, perquè ens "enamores" amb la teva "màgia"; amb la teva dolcesa, amb el teu "ser-hi sense fer soroll" i amb els teus "m'agrada pensar que..." tant positius!!!
Que dono gràcies per tenir-te com a AMIGA, en majúscules.
Un petonet de tots 3!!!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel record en el teu cor...!! Saps que sempre hi serem pel que necessitis, tal i com jo sé que tu hi seràs. ( Ja saps "I´ll be there for you..." de la cançó de Friends) I tambè jo et dono gràcies per això. Un petó ben fort!