dilluns, 21 de maig del 2007

Només podem donar gràcies

Dissabte 19 de maig de 2007,…. Serralada de la Marina i la Conreria, ....14 centres (tots!!!)… 159 nens que han disfrutat d'allò més i no s'han queixat gaire... 57 animadors que ho han posat tot; bon rotllo, ànims, col·laboració i ganes… tres autocars de 178 places per 173 persones (han quadrat al límit de la perfecció)... 15 cotxes mobilitzats... 270 fotos.... uns enrollaos, uns ecònoms, corresponsals de revista, un equip disc i una comi que sabien el que estaven fent….
Entre tots hem compartit que som un moviment, hem fet l'acció que els infants es van proposar tots junts, hem cuidat la natura …i encara que no haguem pogut plantar l'arbre desitjat, de ben segur que alguna transformació ha germinat dins els nostres cors…. Hem jugat i hem rigut;.. hem compartit i donat gràcies;... ens hem deixat acaronar pel sol de primavera a l'excursió i ens hem refrescat per la pluja d'emoció final. Només podem donar-vos les gràcies a tots, per l'esforç, la col·laboració i la unió de tots!!!


Finalment, ha passat. Aquest mes de bogeria, ha passat. Dissabte va ser la Trobada. I la veritat és que després de tant d'esforç, de tant neguit, de tantes llàgrimes vessades pels nervis, mals humors i pors, va sortir molt bé. Segurament hi ha moltes coses que s'haguéssin pogut fer millor, però va anar de primera!!

I el sentiment més gran és d'agraïment. Aquestes últimes setmanes m'he sentit molt sola, molt desemparada, feia temps que no em sentia així. Però dissabte em vaig trobar, retrobar, amb gent i amb mi mateixa, vaig recuperar el saber on sóc, qui sóc i on vull ser.
I això suposa un petit reconfort

1 comentari:

k ha dit...

Me n'alegro molt que hagi anat molt bé i sobretot que estiguis millor.
Molta sort en aquest nou punt del camí.