dijous, 17 de maig del 2007

Un altre final hagués estat possible ... Feia temps que havia oblidat la seva existència, però de cop un aroma conegut va capgirar-li el cor i va gaudir d’un instant de melancolia somiant un altre final d’aquella relació estranya. En realitat, no va ser només un altre final possible, sinó varis. Va fer volar la seva imaginació i de la seva ment van sortir varies hipòtesis que li haguessin agradat o perquè no fins i tot un possible final de pel·lícula; d’aquells que expliques amb un somriure de boca a orella als teus nets tot prenent una xocolata amb xurros. Però no ... el final és el que és i les hipòtesis no són més que un somni amb ganes de reviure una alegria. Però la vida dóna moltes voltes i potser encara no em arribat al punt i final d’aquella estranya relació. Qui sap .... un altre final hagués estat possible.

2 comentaris:

rits ha dit...

xq sempre hem de pensar,... i si? xq?
cada cop tinc més clar que no t'arrepenteixes del què fas, per dolent que sigui, sinó per el que no has fet, encara que pogués ser negatiu, dolent o portés conseqüències desastroses per un mateix. una petita part voldria tornar enrera i llençar-se....

és bonic fantesejar, deixar volar la imaginació i viure de fanstasia. crec que no hi ha res de dolent mentre no limiti la realitat.

i,... qui sap... de fet, que jo sàpiga, no és un adèu definitiu, no hi ha una altra persona que impedeixi res, ni una altra obligació que separi,... potser, ves a saber,...

k ha dit...

No sé si se m'ha interpretat malament. En cap moment m'arrepenteixo del final que ha tingut la "relació" . Tot el contrari, considero que personalment m'ha aportat molt i guardo un bon record.
Però a vegades et dóna per “fantasear” i penses com hauria estat si l'ún o l'altre haguéssim actuat diferent o si tot allò hagués passat en un altre moment de les nostres vides. Simplement és per fer volar la imaginació i pq. no somiar una mica.
Tens raó en que sempre ens arrepentim del que no fem. I fa temps que intento seguir aquest criteri, o sigui fer el que cregui en cada moment. I la veritat és que ho aconsello pq. no t'arrepenteixes. Però el que si que és cert és que a vegades t'has de tirar de la moto una mica pq. sinó no vius com voldries i sempre queden dubtes.
Prova-ho i veuràs.